Supplybase er med i WE BUILD INCUBATOR

Supplybase er netop startet i WE BUILD Incubator, hvor vi skal udvikle vores virksomhed de næste fem måneder. I dette interview kan du læse hvorfor vi deltager.

Tags:
Artikel

Udgivet 25.10.2022

Læsetid: 2 minutter.

Læs den oprindelige artikel her

I dette interview af We Build Denmark fortæller stifter Sebastian Schlicker om, hvorfor de har meldt sig til WE BUILD Incubator, og om hvordan de med Supplybase har udviklet en platform, der gør det let at finde produktionsvirksomheder og indhente tilbud.

Fortæl os om jeres forretning og hvad det er for et problem, som I gerne vil løse?

I byggeindustrien er der ofte behov for specialfremstillede metalkomponenter og -konstruktioner, og totalentrepriser er derfor afhængige af kompetente produktionsvirksomheder, der kan levere netop det. Mange bruger deres netværk, men ulempen er, at når man benytter ”sædvanlige underleverandører” kan det være på bekostning af prisbesparelser eller kvalitet. Vi har derfor skabt Supplybase.

Supplybase er en platform, som skal synliggøre og digitalisere adgangen til de mange danske produktionsvirksomheder. Ved at centralisere produktionsindustrien og digitalisere tilbudsindhentning på ordreproducerede metal- og plastemner, kan man på Supplybase hurtigt få et beslutningsgrundlag, der skal sikre leveringsdygtighed, kvalitet og optimal prissætning. Derudover hjælper vi byggeindustrien med at udarbejde tegningsdokumentation på deres metalkonstruktioner for at sikre, at deres produkter produceres korrekt – hver gang.

Hvorfor meldte I jer til WE BUILD Incubator, og hvad håber I at få ud af at være med?

Vi har længe haft øje på byggeindustrien som en oplagt industri for vores koncept. Vi har tilmeldt os WE BUILD Incubator for at få yderligere indsigt og netværk indenfor denne industri.

Efter forløbet håber vi, at vi har en dybdegående forståelse af beslutningsprocesserne i industrien, og at vi har haft mulighed for at teste vores platform i samarbejde med de rette aktører. Med denne unikke indsigt vil vi planlægge og få klarlagt vores fremadrettede rejse og udviklingen af Supplybase.

Hvordan fik I ideen til jeres virksomhed?

Idéen til Supplybase opstod, da Sebastian Schlicker som ingeniør i Fynske robot- og automationsvirksomheder skulle indhente tilbud på produktionen af emner i metal og plast. Her var udfordringen at finde produktionsvirksomheder uden et forudgående netværk og danne sig et overblik over deres kompetencer. Det skyldes til dels, at de mange lokale produktionsvirksomheder har begrænset online tilstedeværelse, men også de mange udfordringer ved indhentning og sammenligning af tilbud.

Teamet for Supplybase består for nuværende af Mathias Barkholt, der er står for forretningsudvikling, Mikkel Rye Jensen der er marketingpraktikant, og Sebastian Schlicker der er stifter og CEO. Derudover har et remote team af udviklere fra Danmark, Brazilien og Serbien hjulpet med udviklingen af platformen.

Få tilbud på din ordre

På Supplybase kan du indhente tilbud på CNC-fræsning, laserskæring, 3D print, svejsning og meget mere - fra et netværk af danske produktionsvirksomheder.