Få henvendelser fra nye kunder med en online profil

Det gode samarbejde starter på Supplybase

Modtag kundehenvendelser der passer til jeres ydelser

Download let kundens 3D filer og detailtegninger

Chat med kunden direkte fra kontrolpanelet

Gratis oprettelse og synlig profil

Få henvendelser målrettet jeres kompetencer

Som samarbejdspartner får du en online profil og kan modtage og besvare kundehenvendelser via dit kontrolpanel.

Bliv synlige online

Som samarbejdspartner på Supplybase får jeres virksomhed en online virksomhedsprofil. I bestemmer selv hvilke billeder og ydelser I vil fremvise og kan altid redigerer oplysninger hvis virksomheden tilbyder nye ydelser eller udvider med nye maskiner.

Modtag kundehenvendelser

Med en profil på Supplybase bliver jeres virksomhed underettet når der er nye kundehenvendelser der matcher jeres kompetencer. I bestemmer selv hvilke ordre I vil byde på. I kan modtage både direkte henvendelser og byde på “Åbne forespørgsler" fra nye potentielle kunder.

Så nemt er det...

Med en profil på Supplybase får du og dine kollegaer adgang til jeres eget kontrolpanel. Benyt kontrolpanelet til at få overblik over kundehenvendelser, vundne ordre og leveringsdatoer.

1
Opret virksomhedsprofil

Har du brug for hjælp til oprettelsen? Kontakt os og vi hjælper dig igang

Få hjælp
2
Vælg produktionsmetoder
3
Modtag kundehenvendelser

Det skal være let at bevare overblikket

Fremvis jeres kompetencer

Fremvis jeres ydelser og certificeringer på Supplybase. I vil automatisk modtage kundehenvendelser der passer til jeres virksomhed.

Download filer fra kontrolpanelet

Alle kundens filer og tegninger kan altid finde i jeres private kontrolpanel. Har kunden opdateret filen til en ny revision underettes i via e-mail.

Chat direkte i tilbuddet

Har du spørgsmål til kundens ordre? Benyt chatten og få hurtigere svar. Du kan altid se forrige beskeder i kundens henvendelse - også efter ordren er afsluttet.

Send priser uden uden oprettelse af PDF

Du kan besvare kundehenvendelser med priser uden at oprette et tilbud i dit ERP system. Du skal blot vedhæfte jeres handelsbetingelser under profiloprettelsen.

Afregn med faktura som du plejer

Du betaler din ordre til producenten, præcis som du normalt ville gøre. Supplybase er gratis at bruge for dig som indkøber.

Skal jeg hjælpe dig med oprettelsen?

Sebastian Schlicker

Partner i Supplybase

Hold dig opdateret på udviklingen af Supplybase

Skriv dine kontaktoplysninger herunder for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Ofte stillede spørgsmål

Nej alle informationerne er kun synlige i din virksomheds eget kontrolpanel. Ønsker du at give flere medarbejdere adgang gøres dette under Min virksomhed og i fanen "Indstillinger".

Når en kunde sender en forespørgsel til jeres virksomhed får i kundens kontaktoplysninger som i frit kan benytte til at kontakte kunden i tilfælde af spørgsmål eller kommentarer. Når kunden opdaterer tegninger eller filer i ordren bliver du informeret på mail.

På Supplybase har producenter flere mulige medlemskabstyper. De kan enten vælge et BASIS til 89,- per måned der muliggør oprettelsen af en online profil, eller STEEL til 249,- per måned der yderligere giver adgang til kundehenvendeler .

Nej. De tilbud du sender bliver kun modtaget af den kunde der har oprettet forespørgslen.