Tilbage til søgning

Indhent tilbud

På bare 2 minutter kan du indhente tilbud fra Top CNC ApS og lignende producenter på Supplybase. Det er gratis og uforpligtende.

logo - Top CNC ApS

Top CNC ApS

"Moderne fynsk maskinfabrik der leverer kvalitet"

CVR:

29240507

Ansatte:

1-10

Stiftelse:

2001

Indhent tilbud

På bare 2 minutter kan du indhente tilbud fra Top CNC ApS og lignende producenter på Supplybase. Det er gratis og uforpligtende.

Profiltekst

Maskinfabrik med speciale i CNC-bearbejdning Leder du efter en maskinfabrik, som tilbyder CNC-bearbejdning? Hos TOP CNC ApS håndterer vi alt indenfor CNC-bearbejdning, og det kan være både store og små serier. Vi er underleverandør til mange virksomheder i bl.a. Odense og Svendborg på Fyn samt flere andre steder. 30 års erfaring med spåntagende bearbejdning Vi er en moderne, fynsk maskinfabrik, som lægger vægt på præcise leveringer i en kvalitet, der matcher kundernes forventninger. Vi har eksisteret i 20 år, men vi har mere end 30 års erfaring med spåntagende bearbejdning såsom CNC-drejning og CNC-fræsning. ​ Vores maskinfabrik kan bl.a. tilbyde: - CNC-drejning - CNC-fræsning - Anden CNC-bearbejdning ​ ​CNC-drejning udføres i patron Ø 450 mm. og i stang Ø 4-65 mm. CNC-fræsning udføres i X600, Y500 og Z500. Vi råder også over maskiner såsom: - Cnc save - Langdrejer - Drejecenter - Fræsecenter - Vibrations afgratning Vi stiller altid krav til materialeleverandøren om certificering i henhold til kundekravet. Samtidig sikrer vi sporbarhed ved at have opdelt lagring. Vi kan benytte enten egne eller kundespecifikke måleintervaller, herunder mærkning for sporbarhed. De bearbejdes ud fra de aftalte standardtolerancer. Desuden kalibreres vores måleværktøj naturligvis i faste intervaller. Kontakt os gerne for at høre mere om vores maskinfabrik og om vores kompetencer. Vi kan samtidig tale om dine behov og dine krav til en underleverandør, hvorefter vi kan lave et uforpligtende tilbud til dig.

Produktionsmetoder

Spåntagning

Manuel fræsning

CNC drejning

CNC fræsning, 3-akset

Materialer

Metal

Aluminium

Messing

Rustfast stål

Stål

Kobber

Yderligere information

Hjælp til design og udvikling

Ja

Mindste ordrestørrelse

1-10 stk.

Forsendelse til adresse

Ja

Handler med privatpersoner

Nej

Tilbage til søgning