Tilbage til søgning

Indhent tilbud

På bare 2 minutter kan du indhente tilbud fra Steel-tech ApS og lignende producenter på Supplybase. Det er gratis og uforpligtende.

logo - Steel-tech ApS

Steel-tech ApS

"Rustfrit stål bejdsning glasblæsning el-polering passivering affedtning overfladebehandling"

CVR:

33244185

Ansatte:

1-10

Stiftelse:

2010

Certificeringer:

Fødevaregodkendt

Indhent tilbud

På bare 2 minutter kan du indhente tilbud fra Steel-tech ApS og lignende producenter på Supplybase. Det er gratis og uforpligtende.

Profiltekst

Vi kan da godt være jeres underleverandør, men- Vi vil meget hellere være jeres samarbejdspartner. Overfladebehandling af rustfrit stål,- spørg os vi har erfaringen. Steel-tech har rødder, helt tilbage i Cleanodan som blev grundlagt i 1953. Cleanodan beskæftigede sig med industriel afrensning, udsyring af kedler, elektrolyse til korrosionsbeskyttelse, vandbehandling samt udvikling og salg af kemikalier til industrien. I 1989 byggede Cleanodan et stort moderne og miljøsikkert dyp-bejdseanlæg til rustfrit stål på Dalager 7 i Brøndby. Virksomheden blev hædret med Brøndby Kommunes Miljøpris. Anlægget var og er, forsat Danmarks største bejdseanlæg med et karvolumen på 60.000 liter. I ”2007” blev virksomhedens industrirenseafdeling og navnet Cleanodan frasolgt. Bejdseaktiviteterne og salg af kemikalier forsatte på Dalager 7 med firmanavnet Steel Protection i et par år, indtil salg af kemikalier og navnet Steel Protection blev solgt. Bejdseaktiviteterne forsatte på Dalager 7, nu med firmanavnet: Steel-tech. I 2010 købte Michael Frilund og en kompagnon Steel-tech og fra 2016 har Michael Frilund været eneejer af Steel-tech ApS. Med 23 års erfaring som selvstændig indenfor metalforarbejdning* og en uddannelse som maskinarbejder og senere kemiingeniør, specialiseret i overfladebehandling i bagagen var Michael Frilund godt rustet til at videreføre Steel-tech og udvikle virksomheden til en attraktiv samarbejdspartner inden for bejdsning, glasblæsning, affedtning og el-polering. I 2019 modtog Steel-tech Børsens Gazelle-pris. Michael Frilund ejer også Frilunds Værksted i Hillerød, et smede og maskinværksted der bl.a. fremstiller stel i rustfrit stål til Danske Møbelklassikere tegnet af Hans J. Wegner og andre fremragende arkitekter.

Produktionsmetoder

Overfladebehandling

Elpolering

Bejdsning

Polering

Glasblæsning

Slibning

Rørarbejde

Rørbukning

Spåntagning

Manuel fræsning

CNC drejning

Manuel drejning

CNC fræsning, 3-akset

Svejsning

MAG svejsning

MIG svejsning

TIG svejsning

Materialer

Metal

Aluminium

Messing

Rustfast stål

Stål

Titanium

Inconel

Kobber

Plast

PUR

PVC

PP

PC

PA (Nylon)

POM

PEHD

PEEK

Yderligere information

Hjælp til design og udvikling

Ja

Mindste ordrestørrelse

1-10 stk.

Forsendelse til adresse

Ja

Handler med privatpersoner

Nej

Tilbage til søgning