Tilbage til søgning

Indhent tilbud

På bare 2 minutter kan du indhente tilbud fra 3D Actions ApS og lignende producenter på Supplybase. Det er gratis og uforpligtende.

logo - 3D Actions ApS

3D Actions ApS

"3D Printservice, Rapid prototyping, Serieproduktion, CAD design og alt der i mellem!"

CVR:

43027190

Ansatte:

1-10

Stiftelse:

2022

Indhent tilbud

På bare 2 minutter kan du indhente tilbud fra 3D Actions ApS og lignende producenter på Supplybase. Det er gratis og uforpligtende.

Profiltekst

Uanset hvor I er i processen kan vi hjælpe og vi håber, at I har lyst til at starte en dialog med os, uanset om det er egentlig serieproduktion, produktudvikling, rapid prototyping eller 3D modellering, der har jeres primære interesse. 3D print teknologien udvikler sig med stormskridt! Vi har i den seneste tid oplevet en kraftig stigning i interesse fra virksomheder omkring 3D print og vi har derfor oprettet en erhvervsafdeling for at imødegå den stigende interesse. 3D Actions har flere års erfaring indenfor produktion af emner i forskellige plastmaterialer og resiner, både med helt standard egenskaber samt specielle kriterier så som fleksibilitet, UV- og vejrbestandighed, styrke mm. Og har allerede samarbejde med en række virksomheder. Hvis du ønsker at tage en dialog er vi tilgængelige på telefon og mail, eller du kan invitere os forbi til en kop kaffe. Indtil da, kan I læse mere om vores erhvervsservice på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra jer. - 3D Actions, 3D print gjort enkelt

Produktionsmetoder

3D Print

DLP-print (Plast)

FDM-print (Plast)

Overfladebehandling

Slibning

Materialer

3D print

PET

ABS

PLA

TPU

PETG

PA

Yderligere information

Hjælp til design og udvikling

Ja

Mindste ordrestørrelse

1-10 stk.

Forsendelse til adresse

Ja

Handler med privatpersoner

Ja

Tilbage til søgning