For mange projekter og for lidt tid?
Få hjælp til design og dokumentation.

Fra idé til dokumentation og produktion

På Supplybase hjælper vi kunder med design og udvikling af emner i metal, plast og 3D print. Vores netværk af ingeniører benytter Autodesk Inventor, Solidworks og Fusion 360 og trækker på vores netværk af kompetente produktionsvirksomheder for sparring om materialevalg, montage og produktionsoptimering.

Design og udvikling

Vi kan hjælpe med at udvikle komponenter og konstruktioner i 3DCAD programmerne Autodesk Inventor og Fusion 360. Alle projekter starter med en kravsspecifikation og du modtager en projektbeskrivelse med estimeret tidsforbrug inden påbegyndelse af projektet.

Detailtegninger

Har du 3D filer men mangler dokumentation? Vi kan udarbejde detailtegningerne der kan benyttes til at producere dit emne. Er der løbende rettelser eller ændringer varetager vi også disse.

3D Renderinger

Skal du markedsføre dit produkt inden det er produceret? Eller skal du bruge skarpe billeder til flyers? Vi kan lave foto-realistiske 3D renderinger af dit produkt i ønskede farver og overfladefinish. Du betaler blot en fast pris per billede afhængig af opløsning.

Hvad siger andre?

"Vi gik til Sebastian fra Supplybase da vi skulle have udviklet et kabinet til en sirene-sensor til montage i trafikkryds. Vi havde krav til IP-klassificering, montage og varmeudledning. Sebastian hjalp med design, CAD-konstruktion, indkøb af prototyper og kontakt til en producent der kunne varetage masseproduktionen. Vi er glade for den hurtige og gode service, vi er yderst tilfredse med resultatet."

Jesper Jørgensen
Development Engineer
Warning Systems ApS

Skal vi tage en snak om jeres projekt?

Sebastian Schlicker

Partner i Supplybase